onsdag 25 mars 2009

FOTOGRAFERINGAR

Gissar att ni alla undrar hur det gick i måndags kväll, då inte mindre än två avancerade omslagsfotograferingar ägde rum här nere i källarhålet. Och jodå, tackar som frågar, det gick vägen!

Fyra tappra, nakna modeller fick agera mänskligt pussel på golvet. Undertecknad, som en av dem senare döpte till "mysbyxehitler", flyttade dem hit och dit, placerade dem under och på varandra, i den ena ställningen mer skamlös än den andra och lät kameran dokumentera händelseförloppet. När det blir lite tid över, skall alla de olika bilderna sammanfogas för att kunna skildra en matta av nakna kroppar, vad Gunnar Blå någonstans kallar för "en människotårta". Och så vips! har vi framsidan till Markis de Sades Juliette.

Därefter var det dags för maskerad. Två flätförsedda flickor med söta klänningar och vita förkläden fick stå på knä framför en karl med byxorna vid knävecken. Förfärligt. På några av bilderna syns dessutom den lilla kattungen Solbritt obekymrat spatsera omkring bland dem. Det ska bli omslaget till Felix Saltens Josefine Mutzenbacher.

Letar för övrigt efter en annan säljare. Och skriver ansökningar. Och förbereder ett inlägg till den idéhistoriska "nationella ämneskonferensen" imorgon. Och läser serietidningar. Och är bakfull.

1 kommentar:

gr sa...

Vad använder du för typ av kamera?