onsdag 20 augusti 2008

GAMIANI PÅ TRYCK

Det rör på sig, i rasande fort, stormen blåser rakt igenom mig som sagt, men armarna viftar och tårna och kanske tänderna och tungan (Don Martin brukar spöka här) och därigenom anas konturer och mönster även i denna rasande vind.

Gamiani gick iväg på tryck. Hittade småfel fortfarande i de sista dallrande minuterna (fel årtal på baksidan!), nu får vi väl se vad vi upptäcker för katastrofer när de fyratusen kopiorna levereras om en månad (igår uppenbarade det sig att undertiteln på Hegemonin glömts bort, elände! varför blir det alltid fel?!).

Nu blir det också premiär för omslaget. Så här snyggt blev det (min mormors säng! mitt foto! mina gardiner! silkessnören från Sidencarlson! min photoshopping! skor från Dansshopen på Gamla Brogatan! strumpor från Ringen! kläder från Emmaus! modeller från Vertigo Obscene Models Agency!):

I övrigt: tryckeriets bindningsmaskin trasslade så det verkar inte som om vi får några förhandsex av Florina på fredag inför Olso-resan. Irriterande! René ska sitta och prata om boken, det är tråkigt att den då inte existerar i sin reproducerade form utan bara i sin ideala.

Hmpf.

4 kommentarer:

lillaslavflickan sa...

Vilket vackert omslag. Jag tycker mycket om den erotiskt-romantiska stilen. Är dock liiitet frågande inför att modellerna inte ser ut som "folk gör mest" utan har fotomodellsvackra kroppar. Nåja, jag har ju inte läst boken och vet inte om den kanske handlar om vackra unga människor. Det är kanske bara jag som känner perverterad lust inför annat än slätstruken skönhet.

Mats B-P sa...

Vad anses Om Arne Häggqvists gamianiöversättning?

Mats B-P sa...

Häggqvists översättningar brukade ju inte vara direkt bristfälliga... typ Dali, Gracq etc.

Anonym sa...

Förbannat tjusigt omslag det där!