onsdag 30 juli 2008

ANIMATION!

Lyckades efter sju mödor och femton svåra år göra en gif-animation som ska fungera som annons. Kommersiell, vulgär, utslätad. Precis som detta åldrade ansikte, möjligen bortsett från vanvettet och den moraliska förvirringen som blänker djupt inne i dessa djupt liggande, klarblåa ögon, denna spegel till jag, jag, jag som är en leksak för varats storm.

(För den tekniskt nyfikne: använde gratisprogrammet Giffun. Lättjobbat!)


(Tillägg: å nej! den funkade inte här! Bara förstasidan syns. Så för mycket för denna patetiska triumf. För övrigt gick Florina iväg till trycket idag.)

(Tillägg 2: tjoho! via den här länken kan animationen beskådas (med tanke på allt rabalder om och kring, över och under, i och utanpå allt det senaste kan det LSD-befriade frimärket förefalla obetydligt, och skenet bedrar som vanligt inte.)

24 kommentarer:

Anonym sa...

Låt gå för att Vertigomannen är en narcissistisk blogghora. Men hans pleonexia tycks ändock paras med en viss gennaia euthenia. Frågan är om han kommer att kunna pleonektein på detta elektroniska trick, och hur idéfiskarna ska honom kunna pleon echein,

Anonym sa...

Det personliga har blivit patetiskt.

Anonym sa...

Och 'the freak' är kort och gott en hora.

Anonym sa...

Frustrerad bock, antagligen.

Anonym sa...

Förläst, sexuellt frustrerad bock.

Anonym sa...

Att folk är grova i mun är väl en sak. Men måste de vara hjärtlösa, som greek the freak? Narcissistisk blogghora är inte roligt. Om han hade sagt så om en kvinna hade det blivit ett jävla liv.

Alice Mae sa...

Finns alla de här människorna på riktigt? Är allt dödligt allvar?

Kära vertigomannen, säg mig att du åtminstone är road av allt, så jag inte känner mig så ensam när jag läser och fnittrar... :P

Har gravitationslagen brutits? :D

/Alice - som såg fram emot animationen :D

Alice Mae sa...

Har för den delen länkat till bloggen, eftersom läsningen är underhållande, trots att den inte kan sättas under "snuskig läsning" Du har fått en alldeles egen kategori ;)

Anonym sa...

Apropå Demaskering borde du kräva att alla de här dödligt allvarliga människorna talar om vilka de är.
Kanske i synnerhet greek the freak. Jag anar ugglor i mossen. Antingen drivs det med Vertigomannen, eller så är alltihop en satir över kulturjournalistiken.

Alice Mae sa...

Jag tror Geek (förlåt, var det Greek? Kunde svurit på Geek) the freak inte var särskilt seriös med sitt inlägg, jag tog det åtminstone inte på allvar när jag läste det, inte ens en allvarsam kulturelitistisk ordbajsare svänger sig så där :P

Ja... Nu ska jag sluta kommentera i alla fall...

Anonym sa...

Jag sa i princip bara att Vertigomannens vinningslystnad tycks parad med en viss godhjärtad enfald.
Men förkåt, förkåt, ska inte kommentera mera...

Anonym sa...

Tragiskt.

Sofia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sofia sa...

Om jag hade möjligheten att skicka en liten, men jävligt svidande, atombomb, upp i de allra mörkaste dagghålorna på alla som skrivit/sagt (kanske även tänkt): "Om han hade sagt så om en kvinna hade det blivit ett jävla liv" så hade jorden varit tusentals ton lättare och framför allt ett bättre ställe att finnas till på.

Och då menar jag exakta frasen. Jag är så less... Ta några ord, bygg din egen mening (som kanske till och med tillför något i sammanhanget) och vinn folks respekt.

Sofia sa...

Ja, justja:
En delikat gif! Bra jobbat.

Anonym sa...

Kåtfest.

Anonym sa...

Jaja. Som om "skicka upp en atombomb" i någons ändalykt skulle vara så originellt. Eller jorden vara ett bättre ställe att leva på. Eller vinna folks respekt. Eller ha möjligheten. Exakta fraser det med. Faktiskt.! Men vi stryker det. Jag tyckte inte narcissistisk blogghora var kul. Det är sånt folk säger dagligen, fast mer inlindat. Inte roligt då heller. Alla skiter fullständigt i allt.

Anonym sa...

Kåtfest. Fredspipan glöder.

Anonym sa...

Fortsätt så, fortsätt att hålla den goda smakens fana högt...

Anonym sa...

GUD VÄLSIGNE VERTIGOMANNEN.

Anonym sa...

häng ut den!

Anonym sa...

Tänk på en gammal indian. Fjäderskruden darrar. Det rynkiga ansiktet målat orange och gult. Inte mer än ett skynke om höfterna. En skinnslafsa, praktiskt taget.
Kalkonhals.
Inte fått nåt på år och dag. Väntar.
Ska Vertigomannen bli hela Sveriges lyckliga blogghora?

Anonym sa...

Jag lyckas inte få igång animationen.

Anonym sa...

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... här kommer en kulturtant....