måndag 28 juli 2008

PACKAT BÖCKER (IGEN)

Packat massa böcker till Hallongrottans boktält på Pride. Också ordnat med kataloger till RFSU:s BDSM-tält. Och försökt få kontakt med människorna bakom www.sexnovell.se Och betalat räkningar: men tyvärr långtifrån alla. Tvingats föra över mer pengar från egna konton till förlaget.

Förbannade förlag.

Blev till slut så deprimerad att det enda som hjälpte var att bygga. Och vid djävulen! vilket grävande och vilket snickrande! Timtal i förtärande sol, svärjande över envisa bromsar och en hundrakilossten som inte hade den minsta lust att komma upp ur marken. Svettigare än en nyfödd.

Lyssnade på radio, det är ett uppenbart ålderstecken, har aldrig lyssnat på radio förr. Återigen nånting om klassiker i P1, men den här gången utan raseriattacker, rentav med intresse, kanske för att det handlade om kamrat Henrik Petersens lysande översättning av Hamsuns lysande Svält. Så mycket för mina principer! Lika vänskapskorrumperad som alla.

Måste för övrigt ägna mer tid åt att kränga redan utgivna böcker än åt att ge ut nya. Den här skiten håller inte.

Hur som helst: efter fyra timmars vansinnigt grävande och hamrande i genomsvettiga arbetarbyxor och spiksäkra skor var det en FRÖJD och ett PARADIS att ta en simtur i den milda, ljumma sjön. Om bara inte blåsorna i händerna svidit så jävligt.


Loka frågar om hon också får lägga ut porrbilder på sin blogg. Men vad göra? Allt för Vertigoälskarna!

14 kommentarer:

Alice sa...

Läser inte, bara tittar på bild :P

Anonym sa...

Drar du in magen eller är den såpass?

Indianen sa...

Det är väldigt generöst. Måste få säga det. Väldigt generöst att lägga ut såna bilder. Fredspipan glöder.

Anonym sa...

jag kom.

Therese sa...

gå inte för långt, han kan bli generad

rrrrr sa...

åååå det svårmodiga ansiktsuttrycket... han liiider...

Anonym sa...

hette det inte "Vertigo jävla förlag" från början? som man bäddar får man knulla

amaryllis fellatrix sa...

Svält är astrist. Fascismen dallrar, han är ju bara en variant av Hitler som svälter på parkbänkarna.
Men den där bilden... den suger inte....

Alice sa...

Ibland, när det blir riktigt hett, solbränt och svettigt... behöver man lite åska och ett svalkande regn... *hint hint*

Göran Persson sa...

tar du honom framifrån Alice så tar jag honom bakifrån

LopLop sa...

Bättre service får man leta efter. Men var är analyserna, de stora fria reflektionerna över ideologi, gestaltning, stil, de stora greppen, kritiken, vyerna, utblickarna, tankegodståget....

Anonym sa...

Paradis! Keruben vinkar
Rött det dragna svärdet blinkar

Anonym sa...

Hur kan en seriös författare och förläggare sälja sig på det där sättet? Förstår du inte vilken sorts publik du drar till dig?

Anonym sa...

Narcissismen är en samhällssjukdom. Gränsen mellan privat och offentligt finns överhuvudtaget inte längre, när folk säljer både sina korpar och själar på internet på det här sättet. Snart är ingenting heligt ALLS. Man pratar om allt. Fläker ut sitt innersta. Och så sexfixeringen. Yta, yta, yta. Varför alla dessa egon? Alla dessa stora egon med sina små tarvliga bekymmer. Egotrippen har blivit norm i offentligheten. Dadaistisk smörja, motbjudande naveluppvisning, den seriösa debatten kapas av självutnämnda övermänniskor som bara är ute efter att hävda sig själva. Är detta verkligen människor som tror sig vara förebilder?