torsdag 26 februari 2009

MER OM PROSTITUTIONSBOKEN

Fick nyss ett mail från Kajsa Ekis Ekman där hon berättar att hon visst har kollat källorna, tur att det stod "troligen inte" i förra blogginlägget. Framöver kanske hon skriver något mer utförligt och kan berätta om sina fynd.

Och på Svt Opinion fortsätter Susanne Dodillet debatten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tja på dej Edenborg

De e trevligt att följa din blogg å få en inblik i den interlektuella världen. Så långt från min egen men ändå nära, på något jävla vis.

Ja boktipsade om Äldreomsorgen i min blogg. Läs den: svensktlosen.blogg.se

Fortsätt å ge dom så ger ja dom mina

Anonym sa...

Totalt ovetenskaplig avhandling. Direkt pinsam.Är det lättare för kvinnor få igenom avhandlingar?

Yossarian sa...

Nej, men det är lättare för humanister att få igenom avhandlingar när "tolkning" och "teori" är allt och empiri, akribi och historisk kunskap har blivit en bisak...

Vertigomannen sa...

Är det något som utmärker Dodillets avhandling är det en extrem massa empiri och inte särskilt mycket teori... läs boken innan ni gnäller!

Anonym sa...

vi behöver inte läsa skiten för att förstå att susanne försöker skaffa sig en position där hon ska bli den sk experten. det är sällan man är med om att se en doktorand jobba så hårt för att få maximal medial exponering. och när de inte gillart, ja då är de korkade enligt susanne. jag vänter med glädje på att hon ska lägga upp recensionerna av hennes avhandling på sin hemsida, hon har ju en flik som heter "recensioner. dags att använda den.

Anonym sa...

Dodillet kommer nog inte att lyckas legalisera prostitution i Sverige, men det som kännetecknar kvinnor som förespråkar prostitution brukar konstigt nog vara att de blundar för misären och att de är totalt fixerade vid mäns sexuella behov. Inget större intresse av att förespråka manlig prostitution. Så långt jag hunnit läsa den tendentiösa avhandlingen gäller det även för den.