onsdag 25 februari 2009

GOLEMOMSLAGET

Ägnade tid åt Golem-omslaget på tåget till Göteborg i lördags. Rumskamraten lånade mig ett armband med en plastplopp som bärs kring handleden och pressar mot en akupunkturpunkt – och åksjukan höll sig borta! Brukar annars behöva droga ner mig på X2000, men nu gick det bra att gunga och jobba samtidigt utan att spy. Otroligt att mumbo-jumbo funkar.

Så här ser första skissen till omslaget ut, observera att en detalj även den här gången tränger ut ur bildramen precis som på Fallet Charles Dexter Ward...


Har sådan lust att sätta ihop det där snygga citatet med ett gammalt citat ur en Mike Hammer-deckare, där Spillane vältrar sig i svartsyn och skildrar hur trapporna upp till husen faller ut som svarta tungor ur hängdas gap, men hittar det tyvärr inte.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Funnet: ett korrfel på omslaget. Ett "s" mitt i allt, efter "märgen.".

Liz Wennberg sa...

Ja det funkar bra med en liten kula. Då jag satt gravid på bussen i Umeå och glodde in i en affisch där man gjorde reklam för Jarlsbergsost (eller vad fan osten heter) så räddade en massa gula ärtor mej från att kräkas över de andra. Jag satt kallsvettig och höll den mot handleden och klarade mej.
Så, det funkar mot graviditetsillamående också.

Vertigomannen sa...

Fantastiskt! Vilken tur att du hade ärtorna med dig!

Lolita sa...

Läckert! Ser fram emot min pojkväns stormtruppspaket... hehe.