tisdag 23 september 2008

B04:02

Tillbringat hela dagen med att packa böcker, göra listor, dregla över Gamiani-affischerna (jo, det kommer att gå att köpa dom i Göteborg!), greja, fixa, dona, ombesörja. Upptäckte till min förskräckelse att flera av titlarna (Teratologens böcker, flera av Klittyböckerna) var slut i lagret under fiket - borde som vanligt ha varit ute i bättre tid och inventerat. Hm. Nå. Hrm. Kommer nog ändå inte få plats med alla kartongerna i bilen.

Den som kommer till bokmässan hittar Vertigo i en samlingsmonter med Glänta, Pequod, OEI och Alastor som heter B04:02. Den ligger precis bredvid Bonniers. På lördag kl 16 blir det seminarium om Florina med författaren och översättaren - och lilla mig.

På tal om Florina var det en recension av den i Svenskan idag. Visserligen var den inte odelat positiv, men det finns ingen anledning att klaga, ty recensenten berättade åtminstone varför han fällde sitt omdöme och visade att han läst och tänkt. Intelligenta, grundade recensioner är alltid bra, även när de är negativa.

Glöm nu inte att komma och krama en utsjasad, förvirrad smut-peddler som trots allt försöker göra sitt bästa och överleva på kuppen: står där i stort sett hela tiden torsdag till söndag. Å vad hjärtat kommer att sakna kattungarna.

6 kommentarer:

:ESKAPIX: sa...

Fan, skulle väldigt, väldigt gärna köpa en av de där Gamiani-affischerna att hänga upp i guldram här på kontoret. Den skulle onekligen pryda sin plats jämte litografierna av John Santerineross och Jeffery Scott;-)

Dessvärre hinner jag inte komma upp till Göteborg, vad göra?

Anders sa...

"Smut-peddler" är kanske den bästa tituleringen jag någonsin hört.

Creutz sa...

Vi ses on site.

Alice sa...

skickar en cyberkram istället :D

Lotten Kalenius sa...

Jag ställer mig på :eskapix:s sida, och frågar: Går dessa, antagligen underbara, planscher att få tag på i efterhand? Kanske på Eskapix-festen på Café Edenborg?

dockhus sa...

Så väldans mycket mer intressant boken verkade i den recensionen, än i Sydsvenskans variant...

Får helt klart bli ett av höstens läsprojekt.