fredag 6 juni 2008

ATT SNORTA IPREN

Magen gick åt helvete förra gången en ipren åkte ner i den. Tyvärr är ipren och magnecyl de mest effektiva medicinerna mot vanlig huvudvärk, eftersom de till skillnad från alvedon är antiinflammatoriska och får hjärnans blodkärl att svälla av. Så vad göra?

Även här hittar man den bästa lösningen via The Taikon Way!

Fram med spegeln, kreditkortet och tusenlappen. Scarface junior är här! Finhackar den vita iprentabletten till ett hyfsat fint pulver, rullar sedeln och drar in. Tänker inte på att näsans inre har en ganska begränsad yta och att det blev väldigt mycket pulver, gör något slags vansinnigt försök att snorta allt på en gång.

Näsan fylldes snabbt, de vita kornen rann över, sprutade och yrde runt huvudet och rummet, en del tycktes dock stanna i näsan, det sved, ytterligare en del fann sin väg ner i halsen, det kändes mycket konstigt.

Daniel Berg satt med hängande haka mitt emot och undrade vad i helvete som försiggick. "Jag måste fota det här" sa han, men det skulle nog sett illa ut. Hör själv det lama försvare:"Men eh, asså... det där vita pulvret är ju bara ipren!"

När jag skriver detta vet jag ännu inte om huvudvärken kommer att gå över. Om den gör det, ska jag kontakta iprenfabriken och be dom ta fram sin medicin i snortbar pulverform för alla oss med svår magkatarr. De kan ju skicka med ett rakblad och en låtsashundradollarsedel i paketet.

4 kommentarer:

Karro sa...

läge för stolpiller?

Vertigomannen sa...

Mycket bra idé! Och skönt!

Anonym sa...

Anti-infalmmatoriskt snack! Låter som värsta reklambondfångeriet. Paracetamol och Kodein är bäst. Mot i stort sätt allt.

Säg inte emot!

Anonym sa...

Jag är i.o.f.s för att snortning inte är så jävla tabu då många mediciner/droger ger både bättre och hälsosammare effekt.

Men jag lider med fanskapet, jag åkte på en liknande sak en gång, fick hälla rapsolja i borrarna i tio minuter. MEN JÄVLAR VAD DET SLOG!! ;D