fredag 22 april 2011

LÅNGFREDAGSFEST

Ikväll är det släppfest för Vertigos båda nya böcker: Martin Tistedts Världens världslighet (vackert hyllad av Aase Berg i Expressen igår och Benny Holmberg är överförtjust i Tidningen kulturen) och Pierre Louÿs Mammas tre flickor. Partyt pågår mellan 20.00 och 01.00 på restaurang Skål! vid Hornstull (hitta hit: www.skål.nu och karta).

Det kostar 100:- att komma in (fri entré för våra Stormtruppsmedlemmar förstås, och du kan bli medlem i dörren!), men då får du ett ex av Världens världslighet i handen, du får njuta av Martin Tistedts eget musikurval, du får hänföras av en massa underhållning:

I början av kvällen blir det filmvisning. Vi kör en del gamla Vertigo-godingar, inklusive den tidigare aldrig visade chockfilmen från Arvikafestivalen 2006. Den stora sensationen är dock premiären för nollbudgetfilmgeniet Henrik Möllers Vertigoreklamfilm. Jag är minst sagt spänd av förväntan inför den, och fruktar det värsta.

Senare på kvällen, runt halv elva, uppträder jag och Martin Tistedt i en kombination av sista måltid, korsfästning och litterärt samtal.

Välkommen till långfredagsparty med Vertigo!

Inga kommentarer: