fredag 15 april 2011

FILMKARRIÄREN HAR SATT FART

Jag är inte typen som har "haft en massa drömmar" om vad jag vill göra. Jag har oftast bara gjort saker, typ skrivit böcker och doktorerat och drivit café och startat bokförlag. Ett undantag är dock de många åren i ungdomen då jag drömde om att få ägna mitt liv åt att göra film, helst som regissör, eller också som special make up-artist.

Nu, långt senare och långt efter att jag givit upp varje hopp om att den där drömmen skulle kunna bli verklighet, har den eminente Alexi Carpentieri dragit in mig i ett filmprojekt. Jag spelar en av huvudrollerna i hans examensfilm, en kortfilm som handlar om en lodis som blir grundligt misshandlad.

Idag hade vi den första inspelningen. Det var mycket förnedrande och roligt. Jag var naken hela tiden. Jag blev sminkad av den skickliga sminkösen Emelie Henriksson så att jag såg misshandlad ut. Sedan blev jag misshandlad på riktigt, med örfilar, skor i munnen, strypgrepp, smisk och knuffar. Jag gillar sånt.

Om några veckor ska vi fortsätta inspelningen, och premiären blir tydligen redan i juni, spännande! Om allt går vägen är det här inte den sista gången som jag och Alexi gör film ihop.

Så här såg jag ut efter inspelningen:

3 kommentarer:

fabucjonas sa...

Be honom skicka den till Göteborgs filmfestival så vi här på landets framstjärt får se den oxå =)

Henrik sa...

Du är en sjuk, sjuk man.
Fortsätt med det.

Anonym sa...

Pasolini's got nothing on you