onsdag 30 juni 2010

KLITTY-SPECIAL: DEL 1[Vid den här bannern inleds en serie utdrag ur de beryktade Klitty-deckarna: för dig som ännu inte fått smak för Anastasia Wahls unika texter. Vi börjar med den senaste, Klitty: ett rymdäventyr. Den här scenen utspelas i Klittygrottan. Klittygängets ledare har fått lust att spruta, men hon hittar inga vettiga sexleksaker i sängen. Så hon frågar Ulla, den av systrarna Muttander som fortfarande kan prata eftersom hon inte, som sin syster Lena, har genomgått en artbytesoperation till krokodil.]

– Ulla! Min Ulla! Säg får jag dig bjuda, en fråga om det finns nån vibrator som funkar här? kvittrade Klitty.
En lilafärgad, mycket elementär dildo kom singlande genom rummet. På bakstycket, där i vanliga fall vibrationsreglaget satt, satt istället en vingmutter av rostfritt stål.
– Vad är det här?
Ulla svarade stolt från andra sidan grottan:
– Det är ”ekovibratorn Golvad”, du får dra upp den själv fattar du väl. Bra för miljön!
Lena brölade från jacuzzin så köttbulle- och makaronskummet yrde; tydligen fann hon saken festlig.
Klitty vred vingmuttern några varv; vibrationerna började. Hon pressade gummispetsen mot klittan och blundade. Det spreds en härlig värme i hela underlivet.
– Mm. Skönt.
Hon började fantisera. Av någon anledning dök de beryktade tevestjärnorna Kapten Knark och Doktor Grogg upp i huvudet. Hon hade alltid varit hemligt tänd på dem; hon anade att de var riktigt präktiga karlar under sin nergångna yta.
Klitty fantiserade om att hon stötte på dem ute i en park. De satt på en bänk och käftade som vanligt. Doktor Grogg viftade med en flaska Gammeldansk. Hon kunde riktigt höra hans skrovliga stämma:
– Det här du, Kapten, asså, fatta! Vilken jäla power i den skiten asså! Asså om man e deppig och så, du vet, fan, vilket jäla ös då va! Man blir ju gla som en jäla liten jäla duva, du, va, Kapten!
Kapten Knark torrtuggade och fnös genom näsan och rosslade:
– Ä, nä, va fan, du Doktorn, va fan asså, snackaru om asså va? Gammeldeg? Danskajälapiss? Nä asså, ere depp du gaggar om, då ere helt andra grejer som gäller. Långsiktig dopamin- och serotoninbrist, va, asså, Doktorn? De botaru knappast med booze. Då behövs det helt andra rejäla jäla grejer asså. Ja skulle säga en blandning av psilocybin och kristalliserat mdma, en rikti jäla helkväll om man säger så, va? Först haru jäla roligt och flyger som en kondor, och sen är du jäligt glad i en månad, höru va ja säger?
Doktor Grogg skakade våldsamt på huvudet och protesterade livligt och gestikulerade upphetsat och hoppade upprört upp och ner på bänken och kliade sig frenetiskt i skallen innan han gav sig in i ytterligare en långrandig, mumlande utläggning om alkoholens välsignelser:
– Äh va fan, asså, hörru, nä, om man e riktit jäla nere då dubbelkör man Baileys å gin serru, de e dialektik, hajaru? Va?!
Klitty fantiserade om att hon gled ner mellan dem på bänken. Hon hade en kort, svart kjol, orange overknees, kinaskor och knallvita trosor. Hon hetsade upp sig med tanken hur de båda karlarnas samtal stannade av, och hur de inte kunde ta blickarna från hennes lår. Hon särade långsamt på benen så att kjolen gled upp och trosorna blottades.
– Å.
Hon pressade vibratorn hårdare mot klittan.
Klitty fantiserade om att karlarna placerade händerna på hennes lår och långsamt förde dem uppåt. Hon särade ytterligare på benen, lät stjärten kana ner några centimeter mot bänkkanten. Hon riktigt kände hur deras fingrar snuddade vid bomullstyget i trosorna. Det var inte långt kvar till orgasmen, men hon sköt på det, ville först känna hur de förtrollade, stygga männen drog av henne trosorna och turades om att slicka henne.
Då stannade vibratorn.
Klitty slog irriterat upp ögonen, fattade vingmuttern och spände fjädern. Hon rörde dildon över fittan tills den var blöt av slem. Hon placerade den återigen på spetsen av klitoris och blundade.
Det var svårt att komma tillbaka till den sköna fantasin, hjärnan vacklade iväg på några tvångsmässiga utflykter till morgonens extremt irriterande och nedslående händelser i klostret "Den gräddade marknaden". Det krävdes en rejäl ansträngning och en stunds beslutsam fokusering för att återvända till Kapten Knark och Doktor Grogg.
Klitty fantiserade om att hon satt på parkbänken igen. Doktor Grogg reste sig och började dra av henne trosorna medan Kapten Knark kysste henne på halsen och mjukt smekte hennes bröstvårtor genom T-shirten och mumlade:
– Du e ju så jäla snygg, ja har aldri vart me nån så jäla snygg som du, asså stumpan lilla, vilken jäla najs fitta du har asså.
Klitty började stöna högt, Ulla Muttander log borta vid datorn.
– Nej, nej, å, jo, jo.
Kittlingarna i fittan var nära att explodera i en efterlängtad förlösning när vibratorn stannade igen.
– Ulla, för helvete! Den vibrerar ju för kort!
Muttandern ryckte på axlarna och fnissade: vilka eftergifter gör man inte för ekologin så länge som man inte behöver göra några verkliga eftergifter? Klitty vred upp fjädern igen. Den här gången var hon så kåt att det gick lättare att komma tillbaka till fantasin. Hon pressade vibratorn hårdare mot klittan och pressade in vänstra pekfingret i anus, kände ringmuskeln som en tajt lökring från Burger King.
Ibland måste en människa låta slidan vila och utnyttja det lilla, smutsiga hålets särskilda krafter.
Klitty fantiserade om att Doktor Grogg ställde sig på knä och placerade hennes ben över axlarna. Han pressade munnen mot fittan och lät tungan spela över köttet. Hans orakade kinder var grova mot insidan av låren. Kapten Knark drog ner gylfen och släppte ut en stygg, stenhård kuk. Klitty smekte den hänfört med fingerspetsarna: det tunna skinnet gled över svällkroppar och nerver i den förunderligt svullna lemmen.
Hennes orgasm var ytterst nära nu, hon skulle bara behöva spänna musklerna i vaderna för att spänningarna skulle lösas ut.

[Du hittar Klittyböckerna på Vertigos hemsida.]

Inga kommentarer: