fredag 24 april 2009

TEXTMÄSSEFÖRBEREDELSER OCH CLOWNERIER

Full speed kring Textmässan. Igår ett föredrag inför en handfull personer på Nacka bibliotek om censurhistoria. En text i Sydsvenskan idag om Ullén, Dodillet och mig. (Har de inga redaktörer på kulturavdelningen? Hur kunde de släppa igenom de här clownerierna? Om någon undrar vad som ligger bakom: Liljestrand är kollega med Nina Björk på litteraturvetenskapen i Lund.) Solen skiner enormt, men låt inte det hindra dig att komma till mässan imorgon: det finns en fin gård där det går bra att fika och sola mellan programpunkterna.

8 kommentarer:

A. sa...

Hur många recensenter har hittills diskuterat Dodillets faktiska ämne, alltså jämförelsen med tysk prostitutionspolitik?
Lustig liten recension det där: fy på Magnus Ullén som visade känslor och att han har en egen relation till ämnet porr. Så får man inte göra i den seriösa, emotionellt sterila vetenskapen? Öh.

mago sa...

jag tycker det var en intressant recension. liksom alla recensioner där recensenten blir arg för att han verkar känna sig personligt påhoppad.

stewe sa...

Inte för att gnälla, men när kommer egentligen nästa del i Följetongen??
Lycka till på mässan.
mvh s.

Anonym sa...

Hugg och slag.

:ESKAPIX: sa...

Trist att jag inte hade tid och möjlighet att bevista Textmässan i år. Hoppas allt blev till belåtenhet.

Anna Ekelund sa...

Förresten, byxor eller ej: Tusen tack för igår! Förvisso gillar jag stora Bokmässan, kanske för att den är så vulgär, men din textmässa är en gnistrande liten juvel!

Anonym sa...

Ja, bokmässan var onekligen en succé. Tråkigt bara att seminarierna fick samsas i samma rum som en massa bokbord, svårt att höra vad som sägs med en massa tjatter i bakgrunden, speciellt när det som sägs är på mumlande norska.

Vertigomannen sa...

Ska se över det där till nästa år och placera programpunkterna i ett annat rum.