torsdag 30 september 2010

MODELLER SÖKES

Kära extremist. Vertigo söker fotomodeller igen. Den här gången är det ord och inga visor. Till bonusmaterialet som ska ingå i pocketutgåvan av Gunnar Blås "Den tredje systern-trilogin", vill vi bifoga realiseringar av de här bilderna, som nämns i boken. Om du och din vän är tillräckligt skam- och gränslösa för att tänka er att vara med, kontakta förlaget och vinn vår eviga tacksamhet. Det blir nog en intressant fotosession.

"Bildserien visade två kvinnor i en säng. Jag kände igen dem: den döda och hennes psykotiska storasyster. De var i färd med att angripa och förföra varandra. Till att börja med var de påklädda. De kysste varandra. De drog varandra i håret.

Den döda hade en tapetkniv i handen och sprättade upp sin storasysters kläder. Den döda skar henne över buken så blodet rann. Den döda gick ner på henne, slet loss bitar av pubeshåret med tänderna. Den döda eldade med en tändare mot blygdläpparna. Den döda stack in fyra fingrar i vaginan.

Den galna rev djupa fåror i lillasysterns rygg. Den galna knuffade undan henne och sparkade henne i ansiktet. Näsan blödde. Den galna slet av hennes kläder samtidigt som hon hamrade med nävarna över henne. Den bleka huden täcktes av blånader. Den döda var rakad mellan benen. Den galna slog henne på fittan med knytnäven. Den döda skrek av smärta. Den galna skrattade.

De placerade sig i en 69a. De slickade varandra över fittorna. Då och då bet de djupt i köttet på låren och skinkorna.

På den sista bilden låg de ihopslingrade i den nedsölade sängen, med slutna ögon, leende. Deras nakna kroppar täckta med sår och blåmärken"