tisdag 21 september 2010

DEN TREDJE SYSTERN-TRILOGIN OCH BOKMÄSSAN

Jobbar som bäst med att förbereda pocketutgåvan av Gunnar Blås Den tredje systern-trilogin. Det blir en tjock och vacker liten bok. Förutom att författaren har skrivit igenom den första romanen kommer också ett vackert bihang med kartor, foton och ett långt, bortklippt avsnitt från Gå ner för trappan.

Just nu förbereder vi oss inför bokmässan som börjar i övermorgon. Scenen är färdigsnickrad, böckerna är packade, programmet spikat. Du kommer väl och hälsar på oss i vår monter B02:01? Det är lätt att hitta: den ligger precis innanför entrén till Gothia towers och mitt emot ingången till Bonniers monter.

Eftersom förlaget den här gången har en egen monter, får vi äntligen rejält med plats för alla våra böcker, inklusive backlist som sträcker sig nästan ända tillbaka till starten 1993. Perfekt läge att komplettera din Vertigo-samling.

Programpunkter:

På torsdag kl 16 står Doktor Edenborg i Aftonbladets monter och pratar om oberoende bokförläggande med Nina Wadensjö och Pelle Andersson.

På fredag klockan 13,30 står Doktorn samma monter och pratar om vikten av "det vidriga i litteraturen".

På lördag klockan 16 samtalar Stig Sæterbakken, Doktor Edenborg och Jenny Högström på ett seminarum. (Programmet finns här: http://www.bok-bibliotek.se/sv/program/Program2010/Den-norska-litteraturens-enfant-terrible/ )

På söndag klockan 14,00 står Gunnar Blå på Författarcentrums/Författarförbundets scen och presenterar och läser erotiska texter (hela programmet finns här: http://www.forfattarcentrum.se/bok_bibliotek_2010.aspx)

Inga kommentarer: