torsdag 2 december 2010

VERTIGOS SENASTE NYHETSBREV

Kricketspelberoende Krikpan,


Vertigo är inte bara förlaget-som-gud-glömde utan även förlaget-som-aldrig-sover. Läs vidare så får du reda på allt om vår nya Midvinterbok, vår fantastiska julrea och en kommande fest!


Tro det eller ej: idag langade fick vi iväg årets Midvinterbok på tryck. Förhoppningsvis hinner vi få böckerna veckan före jul, så att våra älskade Stormtruppsmedlemmarna har något att göra under helgerna.

Som du kanske minns, blev det problem med vår ursprungliga Midvinterbokidé (förhoppningsvis kan vi realisera den nästa år istället så jag tänker inte avslöja vad det är), men Markis de Sade-översättaren Hans Johansson kom som en räddande ängel och gav oss ett par fantastiska översättningar.


Våra Stormtruppsmedlemmar får boken gratis i brevlådan. Först därefter kommer jag att avslöja vad det är för bok. Men för att reta din nyfikenhet: det är en kvinnlig författare, och det handlar bland annat om barndom, blasfemi, smuts, död och det heliga.


Enda sättet att få boken är att vara medlem. Den kommer inte att finnas till försäljning. Du anmäler dig till Stormtrupperna HÄR. Det kostar ingenting att vara med, du får alla våra böcker hemskickade till vansinnigt lågt pris.


JUL-REA!


Vill du hitta den perfekta julklappen? Markis de Sade till svärmor? Hogg till din brorson? Köp fem Vertigoböcker så bjuder vi på den billigaste och dessutom på frakten! Billigare än så blir det inte.


Detta erbjudande gäller hela december. OBS! du kan inte använda vår webbshop när du vill utnyttja det: skriv istället din beställning inkl personuppgifter i ett mail och skicka till best@vertigo.se


Nästa vecka går två böcker på tryck: en enastående rolig och vildsint Hunter S. Thompson-biografi av E. Jean Carroll, och den utvidgade och genomskrivna pocket-utgåvan av Gunnar Blås Den tredje systern-trilogin. De släpps båda två i januari.


Den 28 januari (anteckna datumet redan nu!) firar vi utgivningen av dessa båda januari-böcker på Högkvarteret i Stockholm. Det blir party, party, party, Hunter-look-a-like-tävling och en hel del uppträdanden. Mer detaljer framöver.


Gunnar Blå-älskaren har för övrigt något att glädja sig åt. Människan fick nämligen bronsmedaljen i Bangs tävling för bästa erotiska novell. Hans text heter "På perrongen", och du kan läsa den här:

http://www.bang.se/artiklar/2010/pa-perrongen-2010-11-30


Jag förblir, tills vidare osv, din alldeles egne – Vertigomannen


(Vill du få nyhetsbrevet direkt till din mail, så registrerar du dig här.)

Inga kommentarer: