tisdag 26 maj 2009

KIPPA

Har efter att ha hängt på en handfull vackra, sällsamma, personliga, roliga, karaktärsfulla, spännande Krakow-barer en väldig lust att skriva ett gallsprängt och gränslöst hatiskt inlägg om den svenska krogpolitiken, men väljer istället att visa den här bilden: min debut i kippa! på judiska kyrkogården i Krakow (kanske inte själv inser implikationerna av den här bilden, är rätt berusad, blir det skandal? nej hoppas inte):

5 kommentarer:

Rasmus sa...

Du är nu garanterad plats på diverse lååånga "judelistor" som, sedan Ahmed Rami slutade uppdatera Radio Islam, mest korspostas som spam på diverse bloggar och wikis. Att finnas med där är ett bevis på ens makt i medievärlden. Välkommen till gänget!

Morfar sa...

Om det blir skandal skulle resultatet endast vara att visa hur humorbefriad median är eller om man vill utveckla det vidare, en studie i hur den PK-indoktrinerade median instinktivt reagerar på symboler. Men faktumet att skvallerblaskor existerar är, tror jag, bevis nog på nån slags cynisk humor från medians sida och deras utnyttjande av de hundratusentals (jag befarar att talet är minst sjusiffrig men jag vill leva i förnekelse) som vill veta varifrån "Brangelina" kommer adoptera härnäst. Kan det vara från Apartheid-förtryckta områdena i Sydafrika eller från kapitalistskövlade regnskogarna i Amazonas? Jag dör av spänning.

Anonym sa...

Skandalen består inte i att bära kippa och vara berusad (never been to a jewish wedding?)...
utan att kalla begravningsplatsen
"kyrkogård".

mvh
chaim

Vertigomannen sa...

Holy macarony! Men för protokollet: var inte berusad under besöket på begravningsplatsen.

Eric von S. sa...

Läs Pillerplaneten - tar horor heroin för att de skall stå ut med jobbet eller tar de först heroin och prostituterar sig för att få råd att underhålla beroendet? Eller finns det inte så mycket heroin alls i horsvängen som kriminologer och kvällspressen vill ha det till? Morfin ( +annat)gned horor i skrevet för att slippa smärtan av infektioner bl.a. Heroin - en "genredrog" för olika intressegrupper. Itererad berusning är beroende. Diskuterades inte prostitution nyss?